Heart Chat Bubble

Lång fredag

Hejhej!!
Idag var jag hos en sjukgymnast, i två timmar... Sedan hade jag bara lunch, svenska och engelska.
Efter skolan gick jag och Lise till caféet Salinos, sen köpte vi godis, kollade i affärer och tillslut gick vi till biblioteket. Jag lånade en bok typ "Twillight - bakom kullisserna". Vi får väl se om den är bra...
Sedan kom pappa, vi gick till Solna C och jag köpte en jättefin tröja och sedan handlade vi mat. Och nu är jag hemma...

En fin kameleont som jag färglade väldigt noggrant, or not. En kille i min klass som heter Ture har en ödla som han hela tiden pratar om, den heter Kenneth. :D Så min kameleont fick också heta Kenneth. :P


Godnatt^^

Nu är jag hemma, eller jag har varit hemma i två timmar... Jag har gjort svenska läxan och är nästan klar, jag kollar även på Idol samtidigt.
Puss och godnatt, vi ses imorgon! :)

Fin min på Molly från Idol :D


Gör läxor på Solna kulturskola ;)

Hejhej!!
Just nu sitter jag i Solna kulturskolas café och gör svenska läxan... Jag hade sång och gitarr alldeles nyss och det var som vanligt jättekul! :D Om en stund ska jag ha streetdance med sötnosen Sana! Vi ses när jag är hemma.
Puss


Black and pink

Min svarta väska, mitt nya skal och gympadojjor!


Balkongutsikt, lite spegelbild och rosa??!


@ school

Hej!!
Just nu är jag i skolan och bråkar med Lise. ;) Skämt åsido...
Nu ska jag ha Helvete + Matte = NO FYSIKSKIT!!
Hejdå <3


Trött...

Hej!!
Just nu bloggar jag från blogg.se's nya app! Överlycklig!! ;)
Idag har jag varit i skolan det har varit en jättebra dag, om man nu skulle kunna kalla skolan för det, hehe. Vi fick glass på engelskan, tex. :D
Godnatt och puss och kram!

(Bilderna är från Sanas bowling-fest!)


Lång måndag

Hej!! Idag har jag varit i skolan från kl kvart över åtta till tjugo över tre!! Jobbig dag helt enkelt... Usch. Efter skolan fikade jag och Lise på ett café och sedan gick jag hem. Jag var hemma en timme och sedan var det välkomst-samtal på skolan. Det gick väl bra. Nu har jag jobbat lite med svenskan, tema barndom och ätit middag. Och nu är jag så himla trött att jag vill sova! Haha, ses imorgon!

Fest hos Sana, fest hos Sana. Sana, Sana!

Hejhej!! :) (Fest hos Mange Sana!!)
Just nu är jag hos Sana, igår hade hon ju fest!
Jag, och några tjejer från Tallbacka kom och vi spelade bowling i Sundbyberg, pratade mycket, doppade Sanas huvud i tårtan... ;) Haha.
Idag ska jag hem klockan fyra, mamma hämtar mig eftersom mitt tunnelbanekort inte funkar på helgerna och min remsa gick ut igår.. Heh. Just nu spelar Sana Sonic colors och jag kollar på och sitter vid datorn.
Vi ses när jag kommit hem!!

Grattis tjejen

Jag vill bara tillägna ett inlägg till en av mina bästa kompisar Sana! Hon fyller tolv idag!! GRATTIS ;) <3

Solna C

Hejhej!! Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag till Västra skogen. Där träffade jag Sana, vi tog bussen till Storgatan därifrån gick vi till Solna C. Vi kollade lite i affärer och så. Sen kom Sanas mamma, och vi åt på Taco bar ;) Gott. Sen gick vi runt lite och jag köpte ett fint chockrosa iPhone skal! Fett snyggt! Haha. Sen tog jag tunnelbanan hem och nu är jag hemma. :D Puss!! <3

Torsdag

Hej!! Mobilbloggar ;) Idag har jag varit i skolan och det var kul!! Sen skjutsade pappa mig till gitarr/sången. Nu är jag preciss klar och om 40 minuter är det dans! Jag har bytt så nu är jag i Sanas grupp! <3 Wohoo. Pusspuss //Linnéa

Tråkdag

Hej!! Idag är det tråkdag eftersom jag har jätteont i huvudet och känner mig lite lite illamående... Men det är ändå ganska skönt att slippa idrottsdagen. ;) Haha. Ifall jag mår bättre senare idag så ska jag kanske till Solna centrum med Sana, men vi får se. Nu ska jag äta lunch tänkte jag, puss!!

Veckan!!

Hej, nu ska jag börja blogga som vanligt igen tänkte jag...
Jag börjar med att berätta vad jag har gjort den senaste veckan. :)

Måndag: Jag var med Sana på bio, vi såg filmen The zookeeper den var jätterolig faktist! Vi såg den vid Sergel.
Tisdag: Jag följde med hem till Lise (en ny kompis från Vasa Real) hon bor på Lidingö, så det var krångligt att åka dit hehe.
Onsdag: Jag gjorde inget speciellt..
Torsdag: -||-
Fredag: Jag hade ledigt från skolan halva dagen eftersom jag och pappa åkte till Linköping!
Lördag: Tuva fyllde två år! Vi gick på deras kalas och det var jättetrevligt!
Söndag: Vi åkte hem... :(
Måndag: Jag har ont i huvudet.. Blä.

Jag fick ont i huvudet redan igår och det höll sig över natten men nu känns det bättre. (:

Klockan fyra kommer min bästis Winta hem till mig! <3 Har saknat henne jättemycket!

Nu ska jag leta lite på internet..
Ses!!

Pärlplattor

Heej!! Idag har jag tagit det lugnt och varit hos mamma. Vi gick till Panduro inne i stan och jag köpte en massa pärlor och en fyrkantig pärlplatta. Sen när vi kom hem gjorde jag fyra pärlplattor, hehe, fick ett litet ryck... Haha. Nu ska jag snart gå och lägga mig hehe jag är jättetrött! Nej, fy, usch nu går jag och lägger mig, heh...

Första september

Hejhej!!
Idag har jag varit i skolan, vi spelade gitarr, hade NO som var jättekul vi fick smälta vatten. :P Sedan hade vi SO, lunch, ;) svenska, mentorstid och sedan kör. Torsdagar är min favoritdag pga schemat! :)
Just nu skriver jag det här och tuggar på ett äpple. ;) Förresten, jag är hos min mamma nu, vilket betyder Nisse och Doris! Haha.
Ses!!