Heart Chat Bubble

På bussen

Hej!
Just nu sitter jag på bussen och lyssnar på spotify. En kompis bjöd in mig till Premium versionen i några dagar.... Moahahaha. Lyssnar hela tiden. Jag tänker definitivt köpa Premium senare!
Ni måste lyssna på två låtar:
Safe and sound - Taylor Swift
Eyes open - Taylor Swift
Båda låtarna är gjorda till The Hungergames.
Hejdå!!

Random bilder....

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_200041207.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_200041207.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_200041207.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_200041207.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_200041218.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_200041218.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_200041218.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_200041218.jpg" class="image">


@ school :)

Hejhej!!
Just nu är jag i skolan och sitter på en bänk med Alva. Matten börjar om fem minuter.
Jag har inte bloggat så mycket eftersom det har varit så rörigt med pappa. :(
Igår var jag efter skolan och hoppade studsmatta i Vasa parken med Alva.
Jaja, nu börjar vi snart hejdå!!

Bilder från igår.


Kortfattat

iHola hola!

Igår var jag hemma från skolan, jag hade sån huvudvärk. Jag tror att det kan ha något samband med att jag höll på att svimma i torsdags. :(
Idag mådde jag lite bättre så jag och mamma hälsade på pappa på sjukhuset. Han såg förfärlig ut. Han hade slangar och grejer överallt, man kunde i princip inte se hans hud. Dessutom hade han feber, mådde illa och ville därav inte prata så mycket. Jag tycker synd om honom. Men han kommer i alla fall bli jättebra sen när han har uthärdat efter-operations-tiden.
Godnatt!

Från pappas rum på sjukhuset kunde man se halva Stockholm. Den vita kyrkan som är mest synlig är Gustav Vasa kyrkan, 3 stationer bort!


Hoppas det har gått bra

Hej allihopa!
Idag hade jag sovmorgon till halv tio. :) Jag hoppas verkligen att det gick bra för pappa idag, han gjorde en stomi-operation imorse. (magoperation)
Jag började ifall dagen med NO. -.- Efter NOn höll jag typ på att svimma, allting snurrade och jag hade huvudvärk. Så jag lade mig ber på skolans bänkar ett tag, drack en flaska vatten och bet ihop. ;) Sen hade vi tjugo minuters SO, eftersom vi skulle lyssna på en föreläsning om Operation Dagsverke kl 11.
Sen hade vi lunch, svenska, mentor och kör.
Efteråt åkte jag och Nina tunnelbana! :D Jag gick hem till mamma, åt mellis och gick till bussen. Sen åkte jag till gitarren och hade vikarie. :( Och nu sitter jag på bussen igen, påväg hem i köerna.
När jag kommit hem ska jag åka och hälsa på pappa på sjukhuset.
Vi ses, hejdå!

Citatet från igår, Nisse från imorse. :) Söt. ^^


Hihi

Hej allihopa!
Idag har jag varit i skolan, vi hade samma ämnen som vanligt. På idrotten var vi ute (-.-) och sprang.. I slutet av lektionen hade vi en stafett och först kände jag att jag verkligen inte ville vara med. Min idrottslärare sa "om du vinner får du 500 kronor" så jag sprang. ;) Självklart var jag sist att springa i laget, allting hängde på mig. Har jag nämnt att jag är i topp 10 av Sveriges långsammaste? Så mitt lag förlorade, vilket inte var särskilt oväntat... :D Men jag är stolt att jag ändå var med.
Efter skolan åkte jag och pappa till Solna centrum och köpte lite grejer. Jag köpte silikonformar till muffins, ett nytt spritsset och en rolig visp. Hehe. Jag köpte bara 6 st formar, de ska ställas på prov innan jag köper fler. ;)
Nu ska jag titta klart på Navy CIS, godnatt!


Snickers chocolate dream cupcakes

Heej!!
När jag tillslut kommit hem så kom Sana efter ca 10 minuter. ;) Vi bakade choklad cupcakes - både chokladbotten och chokladfrosting. ^^ Mums! Vi är ju båda chokladolister så.. Ovanpå hade vi dessutom Snickers... Mmmm.
När vi åt dem kom vi på namnet, det är alltid så långa namn så varför skulle inte vi ha det? Det här receptet kommer defintivt skrivas ner. :)
Resten av kvällen har jag gjort läxor. >.<
Här kommer några bilder på våra Snickers chocolate dream cupcakes by Linnéa & Sana. ( :P )
Godnatt!


On my way home

Hej!!
Just nu sitter jag och väntar på tunnelbanan. Det var en här alldeles nyss men den var helt fullproppad så jag tänkte att jag tar nästa. Precis när tåget åker ser jag att "pga rusningstrafik kommer inte tåget förrän om 20-25 minuter". Gissa hur glad man kände sig då!?
Men det är väl bara att vänta...
När jag kommer hem ska jag göra läxor, ringa Sana och Winta och fråga om någon av de vill komma och baka med mig. ^^
Vi ses senare!


Monday

Hejsan hejsan!
Just nu är jag påväg till skolan, vid elva ska jag till tandläkaren. Jag tror att det bara är tandställningskontroll eller något.
Igår gick jag och mamma tillslut på promenad, vi gick bakom Karlbergs slott. Där finns det lite tempel och historiska ekar. ;) Dessutom har ju AIK sina lokaler där. Moket bra den. :D Till middag bakade jag västerbottenpaj. Haha, mest bara för att baka...
Jaja, nu börjar jag snart, byebye!


Idag..

Hejhej!!
Idag har jag gjort... Inget!
Just nu sitter jag i soffan med Doris i mitt knä. <3 Han är så söt så.
Om en stund ska jag gå ut och göra något..
Senare ikväll ska jag till min pappa igen. Vi ses!


Lördag

Tjenatjeeeena ;)
Idag har jag inte kunnat blogga eftersom mitt ******** internet inte funkade. >.<
Idag har jag i alla fall bakat, igen..
Igår bakade jag cupcakes med Winta och idag bakade jag en snabb hallonpaj själv. Men hallonpajen var till mammas kompis, tyvärr... :)
Vi ses imorgon!!


Hallöf?

Strunta i rubriken... -.- ;)
Idag har jag som sagt varit med Alva på bio. :) Filmen var jätterolig. Den rekommenderas, men det är lite.. Speciell humor. Haha, extra larvig bara. :P
Efter bion åkte jag till pappa och vi åkte till Solna centrum. Där fick jag ett par gröna Happy plugs av pappa. :) De är faktist jättebra, tack pappa. <3 Sedan handlade vi mat och åkte hem. Hemma bakade jag dumlekakor som blev asdåliga. De blev brända, smuliga osv... Men de var goda iaf. ^^
Godnatt allihopa, här kommer några bilder. :)

P.S Om ni gillar mina bilder: Jag lägger upp alla bilder jag tar på Instagram, så följ mig där. :) Jag heter @linnea1999.


Bio med Alva <3

Hejsan hoppsan! :D
Just nu är jag påväg till Odenplan. Där ska jag träffa Alva och vi ska gå på bio vid Sergel. :) Vi ska se Jack and Jill gahahaha.
Varför behöver man hämta ut biljetter som man har reserverat en timme innan filmen börjar? Det är för lång tid för att bara sitta och vänta men det är för kort tid för att göra något vettigt. Usch! Jaja, vi ska förmodligen gå på Drottninggatan och sådär...
Vi ses senare!

Lilla Nisse ser agressiv ut :D


Heej!!

Idag är det Påskafton, vilket ni alla förmodligen redan vet... :D
Idag ska jag och mamma gå en promenad till Lagerhaus, om det är öppet altså. Annars ska vi bara ta det lugnt och äta påskmiddag sedan ikväll. Antingen hemma hos oss eller hos min mammas kompis Lena. Det är inte bestämt eftersom Lena måste "testlaga" allt först. Hahahaha. :D
Här kommer lite fler bilder på cupcakesen jag och Alva bakade.
Hejdå <3


Happy plugs

Hejhej!!
Mina iPhone-hörlurar är spårlöst försvunna... Passande nog kom jag på att Telenor har gjort reklam för Happy plugs för 49 kr. Tror ni att det erbjudandet fortfarande gäller?
Men däremot har jag ingen aning om vilken färg, rosa, gröna eller blåa... Haha.

Vilken färg tycker ni är finast?


Långfredagen

Hejhej!!
Igår efter skolan gick jag hem till Alva. :) Vi bakade halloncupcakes som blev asgoda!! Vid tre gick därifrån till Ritorno och träffade min mammas kompis Lena. Vi satt och pratade lite och efter ett tag kom mamma. Vi gick hem till oss och gjorde jättegod middag. :)
Idag har jag och mamma varit på Åhléns, vi köpte ett påskägg och äggkoppar. ;)
Sedan gick vi hem och påskpyntade. Vi har färgat ägg, gjort om ett äggpaket och självklart har jag fixat innehållet i de påskägg som jag ska ge bort. Även katterna fick ett... Höhö..
Här kommer lite bilder!
Byebye

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_197218952.jpg" class="image">


Pluggar

Hejhej!!
Idag har jag sovmorgon!! Men just nu pluggar jag inför ett NO prov och SO nyhetsrapportering... ;/
Men nu måste jag börja göra mig iordning...
Ha en bra dag!


Tisdag

Hejhej!!
Är jättetrött just nu...
Idag har jag varit i skolan. Efter skolan gick jag och Alva och köpte lite grejer på Cherry on top och sedan tog vi tunnelbanan till Hollister. (Gallerian) :)
Alva köpte lite grejer där men inte jag. (Hade 17 kr kvar rik som jag är ;) )
Sedan drack vi juice i Gallerian och sedan åkte vi tillbaka. Jag kom hem till pappa vid kl 6. När jag var precis på andra sidan mitt hus hörde jag något i buskarna. Jag klappade mina händer hårt (jag är rädd för råttor och vissa fåglar) och då slutade det låta. Sedan hörde jag typ "tchick tchöck" och då kollade jag dit och gissa vad som stod där? Självklart en tjock stor råtta med en lång äcklig svans och skabbig päls. Eftersom jag har fobi så ska jag givetvis ha oturen att se de fördömda, otäcka djuren.
Jag skrek i alla fall och sprang. Men eftersom det såklart var uppförsbacke så var jag helt slut när jag kom in genom porten. Jag var "säker". Eftersom jag såg råttan på den sidan av huset där jag har mitt rum (och fönster) så vevade jag ner persiennerna. (jag vet att jag är skum)
Sedan gjorde jag iaf läxor och duschade.
Ni kan ju gissa vad jag kommer (mar)drömma om i natt..
Godnatt!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1829165/images/2012/pic_196838261.jpg" class="image">


Halsen again

Hejhej!!
Idag var jag i skolan allting var som vanligt förutom att alla tjejer blev vaccinerade mot livmoderhalscancer.
Efter skolan skyndade jag mig hem. Jag satte mig och spelade en låt som skulle varit med på konserten. När jag sjöng höll jag på att typ spotta ut lungorna! Jag som hade sett fram emot konserten så. Men jag kunde hur som helst inte gå. :(
Så jag fick stanna hemma och göra läxor... Yaay >.<
Lite senare på kvällen bakade jag och pappa morotskaka. Mums ^^
Här kommer bilder från dagen, första bilden är från lunchen, Black eyed peas. ;) (pro som man är så lyckades jag radera den, så den blev screenfotad på instagram, btw follow me and I follow back :D )
Bild 2 är nya pennor och min sjal (?) och den sista bilden är morotskakan.
Byebye!!