Heart Chat Bubble

Sho mannarrr

My här! Jag tar mig friheten att skriva det här, men men,.. det är ju bara att ta bort annars.
 
Jag gjorde en header till Linnéas blogg bara för att jag störde mig så mycket på när det inte fanns nån, men jag skulle själv tycka att det vore mycket finare om Linnea gjorde en egen finare än min eftersom att jag tycker att det blev sådääär bra...
Om ni är nyfikna på hur jag ser ut så kan ni kolla på bilden nedan.
 
Från vänster: Linnéa, Sofia, Alva och sen Stella, jag (My), och Hedvig. och ja, det är en drivbild. 
 

Musiiik

Hejhej!!
 
Det känns som att det var väldigt längesedan jag tipsade om musik här!! Min musiksmak har ändrats ganska mycket sedan sist känns det som. Jag lyssnar fortfarande mest på Miss Li, Darin, The Beatles och Muse, men jag har även börjat lyssna på alla awesome Glee-covers och mash-ups och massa random artister. Har en väldigt blandad smak...
 
 

Shopping♥

Hej kompisar!!
 
Idag har jag inte gjort så mycket, har bara gjort lite ärenden så att säga. Hehe.
Tänkte iaf visa upp mina fynd från de senaste dagarna...
 
 
Hallon och passionsfrukts-body butter: 85kr/st på The body shop (100kr billigare än vanligt)
Blå mascara: H&M 10kr på reaaa
Ögonbrynspenna: H&M 30kr 
Läppglans: Prisextra 10kr (lol)
 
Har inte köpt så mycket, men ni efterfrågar hela tiden sådana här inlägg.... ♥

Le dag

Holaaa!
 
Idag var jag med Nina och My, vi gick runt i affärer, åt mat osv. Vid fyra tror jag hehe, gick vi till en park för att passa Ninas lillasyster, då kom även Hedvig. Sen började det hagla så in i norden så vi fick vänta på att det skulle sluta i ca en halvtimme för att sedan kunna gå hem juu. Haha. 
Jag och Hedvig gick och fikade på Espresso haus, men blev utslänga efter ca en timme eftersom de skulle stänga. (drygt. Nej men haha) Sen fick jag säga hejdå till Hedvig i en kvart eftersom hon ska åka till Skåne i två månader. Blev @sad_girl99. 
 
Ska titta på Glee nu som den gleeken jag är.
Nämen titta vad hon gör! :O

#vettigtefterfrågas

Heej!!
 
Idag har jag inte gjort något vettigt. Var Gleek och kollade på massa avsnitt från säsong 4 av Glee, åkte till Solna centrum själv eftersom jag är så sjukt forever alone. (obs: ljug. Ville gå runt ensam och leka deprimerad. Obs: halvljug)
På kvälleeen träffade jag Hedvig, vi hade middags-picnik, vilket är ett av mina nya ord, bara så att ni vet. :D Sen köpte vi Ben&Jerry´s och gick hem till hennes mördarkatt, haha. Mördarkatten heter passande nog Khaddaffi. Nu vill jag träffa mina terroristkatter också...
Misshandel av sladdar. Nu förstår ni vad jag menar med terroristkatt va?

Bio med Sana

Hejhej!!
 
Nu ska jag precis springa till Huvudsta centrum och träffa Sana, vi ska åka till Kista och kolla på bio. Sana har bestämt att vi ska se Scream 5 typ.... En skräckfilm - jag kommer dö. Jag tycker ju att Saga om ringen-filmerna är sjukt läskiga haha...
 
Moket fen den e fleck
 

Rainy rainy

Heeej vänner!
 
Idag har jag seriöst inte gjort någonting pga regnet... Har inget att säga. :o
 
 

Skolavslutning woppidooo

Hej vänner och fiender!
 
Idag var det skolavslutning, yaay! För mig var det historiens sämsta skolavslutning... Failade typ allt på morgonen, sen sjöng jag fel i kyrkan osv. Fast det värsta var helt klart när prästen höll på att prata om att man ska vårda sina relationer osv, helt plötsligt säger han: "Jag tycker ju om dig" och vänder sig åt sidan och tittar på mig. VARFÖR JAG? Hahah... Han fick värsta mördarblicken av mig, moahaha. Där fick han.
Efter skolavlutningen åt jag, Johanna, Nina och Hedvig pizza på någon pizzeria som var helt vimsig haha. Efter att jag hade spillt ut cola på hela bordet och golvet tog vi farväl av Johanna och resten av oss gick till Vasaparken. Där satt vi med Nina W, My, Lise och Alva i några minuter sen gick vi och köpte glass omnom. Sen sa jag farväl till alla och kommer förmodligen inte träffa Hedvig och Johanna på två månader, böööh. :(
 
MEN VI SKA ÄNDÅ HA ETT AWESOME SOMMARLOV, ELLER HUR?! :)
 
Vacker bild från i måndags. En sån blick som jag och Nina ger Hedvig fick prästen. 
 

Tack My

Så himla glad över den fina designen My har fixat åt mig, wohoo! Man blir helt pepp på att blogga med en så fin design ju, det regnar till och med hjärtan alltså kom igen! Hur bra?! 
Ville typ bara säga det haha. 
 
Det där är en bild på Nina W och My. Nu vet ni det. Förresten har Nina en awesome blogg som alla borde läsa! Klicka bara på något av hennes namn:)
 

Klassens dag

Hejhej!
 
Idag åkte hela klassen till Kottlasjön för att bada osv. Det var dock inte så många som badade, men jag badade iaf! wooooh. Det regnade och var sol lite om vart annat, så man fick se till att bada i rätt tid haha. När vi kom tillbaka till skolan gick jag, Nina, Johanna och Hedvig till Espresso house wooh.
Nu är det bara två dagar kvar till skolavslutningen, oooh.
 
Failad bild på mig och Nina haha. :D
 
Nina, Johanna och Hedvig haha ♥
 
 

After earth

Hejhej!
 
Idag gick Hedvig och Johanna vid tretiden, jag träffade Winta i Huvudsta vide femtiden. :) Vi åkte och köpte biljetter, godis mm till After earth woohoo. Den var himla bra, trodde dock inte att den skulle vara så allvarlig, hehe...
 
Ca 1 år gammal bild på mig och Winta, hade precis köpt en fjärrutlösare haha... 
 

Hedvig och Johanna

Heeej!
 
Just nu sitter jag, Hedvig och Johanna och kollar på Transformers 3... Snart ska vi iaf se på Glee, som tur är! Haha, såg att de kom ut med nya avsnitt på Swefilmer idag, say whaaaat?! 
Men de sover över och så, vi har sjukt mycket gott på bordet... Chips, popcorn, choklad, chokladdoppade jordgubbar, vattenmelon osv osv haha. Men det är ju awesome!♥
 
Farliga. 
 
 

Kalas och trubbel

Hallooo!
 
Idag var jag på Sofias kalas typ. :) Det var på Kampementsbadet, men det var någon som hade spytt i poolen så man fick inte bada där, hur fEWIHFÄiehf?! Men det var kul ändå, vi lekte med Sofias lillasyster, åt en himla god hemgjord tårta mm.
Vid femtiden gick alla hem förutom jag och Sofia, vi åkte till Djurgården och tänkte bada. Vi gick runt på Djurgården i tre timmar och hittade istället för en bra badplats en Djurkyrkogård, privata bryggor och massa parkbänkar haha. (och ja, ni såg rätt, en DJURKYRKOGÅRD)
Men dagen var ändå himla rolig, haha! :)
 
Det var så ljust ute att bilden blev sådär haha... Men iaf: tårtan omnom♥
 
 

Happi happi

HEEEEEJ KOMPISAR
 
Har ju inte bloggat på en vecka eller något.:((((((((
Tog bort tandställningen igår efter 1,5 år! Så hiiiimla skönt och bra och asbra och typ awesome, haha. Måste nog jobba lite på leendet dock... (har ALDRIG lett med tänderna med mening)
Så stor skillnad från förut ju!