Heart Chat Bubble

Boring day

Heej!! Idag har jag gjort: Hmm... Inget! Haha. Jag har tråkat hela dagen, har haft lite ont i magen. Vid fem åkte jag och pappa och fikade sen startade vi upp en biljardtävling. Nu har vi precis ätit Kina-mat och ska snart på bio tjihoo! Hejdå!! Min goa fika! NOMNOMNOM


Har varit och badat

Hejhej! Idag har jag varit och badat!! Jag och pappa var vid Ängbybadet. :) Vi var där ungefär två timmar, jag badade kanske en halvtimme... Det var ju iskallt! Det var i alla fall andra gången jag badade i havet i Sverige den här sommaren. Det har ju varit så dåligt väder hela sommaren tycker jag. Nu ska jag ringa Sana och se om hon ville komma hem till mig idag. :)


Ikea

Hej, idag ska jag och pappa åka till Ikea, wohoo! Jag vet inte varför, men jag älskar att gå runt på Ikea. Jag kan gå där i flera timmar och tycka att det är jättekul, även om jag inte köper något. Man är ju lite konstig då... ...Fast det är ju självklart ännu roligare om man köper något såklart! Haha. :D Tycker mina läsare också att det är kul att vara på Ikea?


Todaay

Tjohoo!! Just nu sitter jag i en soffa på Mio, haha. :D Ska kanske få min huvudgavel till sängen idag, har väntat på den i flera månader... Sana ska komma hem till mig senare idag. Yuhuu! Vi ska ha jättekul <3 :) Ses senare! Halvseriös bild på mig och Nisse..


Hemma

Hey You! Jag kom hem i förr igår men det har varit lite rörigt så har inte kunnat blogga. :( Idag har jag inte gjort mycket, gjorde en pärlplatta höhö... Imorgon ska jag kanske träffa Sana, yaay! Visar bilder från Paris imorgon, tänkte göra flera inlägg med några bilder istället för ett inlägg med MASSA bilder. Om jag träffar Sana kanske hon kan hjälpa mig att spela in en liten video med vad jag köpte i Paris. Det vore väl asnice höh? Här kommer några bilder jag tog med mobilen när jag var där iaf.


Ett paket i brevlådan

Gissa vad det var i! Hmm, ett paket med kinesisk text, ganska litet... ???
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svaret:
Ett iphoneskal med en panda på! Köpte det på Ebay för 25 kronor!
 
Baksidan

White heavenly flowers

 
 
 

Tuva

De första bilderna är från Kreta, de siste är från "Junibacken" :)
 
 
 
 
 

Solnedgång

 
 
 
 

Blommor från Grekland

Heej!
När jag var på Kreta tog jag många kort på blommor. Dem har många fina sorter som vi inte har i Sverige! Jag tog korten dels för att blommorna var fina, lite för att ha något att göra men framförallt för att öva på att fota. Så ha överséende med om dem inte är världens finaste... Skriv gärna vad ni tycker i en kommentar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina bästa vänner

Mina bästa vänner heter Winta och Sana. Jag har känt Winta sedan jag gick i ettan, vi började i samma klass i trean. Jag har känt Sana sedan jag var sex år, men det var inte förrän i fyran jag började vara med henne mycket. Att ha bra kompisar är väldigt viktigt. Någon man kan prata med om allt. Jag har varit deprimerad i vissa perioder men jag har alltid haft någon jag kännt att jag kan prata med. Det är sorgligt att alla inte har det så.
 
 
 
 

Boktips

Boken heter Fallen Ängel och är skriven av Becca Fitzpatrick. Den handlar om Nora Grey som blir kär i en kille som heter Patch. Men han har ett mörkt förflutet. Han är en utsparkad ängel - en fallen ängel.
Alla ni som gillar deckare, fantasy och lite rysar-aktiga böcker: LÄS DEN! 
5 / 5!!
 

Jag och Sana

Hejhej!!
Förra veckan sov Sana över hos mig, vi gick ut en stund och fotade i en liten mini skog. :D så, ja vi satt på grenar och så. ;) Helt normalt, va? Här kommer bilder därifrån!! Följ Sana på Instagram: @soniclover_01 Hon äger!
 
 
 
 
 
 
 
 

Blomma

Hej, blev den här macro-bilden bra? Kommentera gärna!!
 

Nisse & Doris

Doris
 
Nisse <3
 
Söta Doris
 
Det roligaste Nisse vet: att leka med tråden
 
Tycker om varandra <3

Frankrike

Hejhej!! Imorgon på natten åker jag till Frankrike!! Jag åker dit med mamma, vi ska vara där i fem dagar. :) Men oroa er inte!! Jag har gjort cirka 2 tidsinställda inlägg per dag medan jag är borta, mest bilder. Så bloggen hålls uppdaterad ändå. Det ska i varje fall bli jättekul, det enda jag oroar mig för är att det sägs att det finns många fick tjuvar..


Är med i en tävling!


17 juli

Hejhej!!
När Winta hade gått åkte jag och pappa och spelade minigolf. Jag fick 59 poäng på 20 banor, woho liksom... Nej, men jag är jättedålig på att spela minigolf. Jag fick en spik och 8 på typ tre banor... 
Efter pappas vinst åkte vi och åt på Jolo. Jag åt självklart deras "Jolo-burgare" haha. ;) 
Kl: 23 ska jag se på Navy CIS fram till dess ska jag göra några tidsinställda, berättar varför senare... 
 
Haha, sötaste
 
 
 
Den här banan har jag aldrig klarat, den är helt omöjlig!!

Bakat cupcakes!

Hejj!! Winta gick för en stund sedan, vi bakade cupcakes! Skriver mer senare med bättre bilder, fick även ett paket i brevlådan idag.... Gissa vad som var i?!


God morgon!

Hej allihopa! Just nu sitter jag i soffan och väntar på att Winta ska komma. Vi ska typ fota, planera vårt kalas och baka. Vi ska ha vårt kalas den 20:e augusti eftersom hon fyller en vecka innan och jag fyller år en vecka efteråt. :) Jag har ätit frukost och så också...


Grekland 2012

Hej!
Än sålänge har jag varit utomlands en gång den här sommaren, i Grekland. Jag, pappa, Anna, Micke och Tuva åkte till Kreta och var där en vecka. Anna är min halvsyster, Micke är hennes man och Tuva är deras dotter. :)
Vi badade vid hotellets pool tre av dagarna, och åkte till olika stränder de andra tre dagarna. Vi var vid Phalassarna två gånger (en strand) och Merithi en gång.
Som varmast hade vi 43 grader och "kallast" ca 35...
Här kommer lite bilder!
Phalassarna, hur vackert?!
 
Micke, Tuva och Anna
 
Dubbbelt så härligt med pool med havsutsikt?
 
Tuva
 
1... 2... 3!
 
Sitter och gungar med alla barnen på restaurangen...
 
Solnedgång
 
Cool blomma
 
Jag har ganska mycket mer bilder, så det kommer mer!
 

Återupptar bloggen!

Hej!! Nu återupptar jag bloggen! Mycket har hänt sedan jag bloggade senast, till exempel så är det sommarlov! Jag har även fått en systemkamera som jag älskar... <3 Min dator hos mamma är fortfarande knäpp, så jag mobilbloggar när jag är hos mamma. Idag ska jag åka till pappa och sova där några nätter. Så ikväll kommer det lite bilder från kameran! Kommer även skriva lite om mitt sommarlov, vad jag har gjort osv. Hejdå!! Ses ikväll :) När jag var fyra år...