Heart Chat Bubble

gröna lund

Hallååååå kompisarr!
(liiiite överdrivet kanske...)
 
Idag var jag och min kompis My på Gröna Lund, tjohoo.:) Vi åkte massa karuseller, åt mat osv. Vid fyra-tiden gick vi till Gallerian och träffade en astrött Nina W. Haha... Vi gick runt i city. (fett fult att skriva city...) Visste ni att Sephora finns vid NK typ?! Nina och My säger att alla visste det för längesen... Ehehehe.♥
 
Imorgon ska jag till Gröna lund igen, fast den här gången med Hedvig, Johanna, Sofia och kanske Nina B. Det blir kuuuul.♥ Men nu ska jag göra en ny header tror jag, känner att jag behöver något nytt på den här slitna bloggen, så vi ses!
 

Wohoooo

Helluuu!
 
Idag var jag i skolan fast att jag är seg och har migrän, men jag bryr mig inte wooooooh.♥
Gick dock tidigare från skolan eftersom jag skulle till den "vanliga" läkaren på kontroll, det var så himla struligt där, fick vänta länge osv. Men jag hade inga hål eller något iaf. :)
Imorgon är det Operation Dagsverke; man är ledig en dag från skolan för att på något sätt samla in pengar som man sedan ger till personer som behöver det mer än en själv. Jag och några till ska sälja kakor och sjunga för att samla in pengar, det blir kul! Så idag har jag bakat kolakakor, chokladmuffins och ska baka kanelbullar! Gott...♥
 
tråkig webcam bild å grejjer liksom ♥

Glee

Hallå i stugorna (lamt) :D
 
Idag har jag varit hemma från skolan, har ont överallt känns det som. :( Ska inte gå in djupare på det...
Men jag har spenderat dagen med att kolla på en av mina favoritserier: Glee! Det är så himla bra!
 
För er som inte vet så handlar Glee om elever som går i en "glee-club". (typ showkör) Alla de elever som går i den klubben är väldigt olika och i princip alla blir mobbade av alla andra elever. Men de hittar någonting de är bra på genom Glee, nämligen att sjunga och dansa mm! Man skulle nog säga att serien Glee är en komedi, men det är ganska mycket drama osv också.
 
Mina favoritkaraktärer är helt klart Rachel, Kurt, Finn, Mr Schuester och Sue haha. Fast jag tycker om alla andra också såklart!  Jag känner igen mig ganska mycket i Rachel och Ms Pillsbury... Både på gott och ont antar jag. :D
 
 

Simtävling

Hejhej!!
 
Nu har Sana precis gått, hon sov över. Snart ska jag åka till Eriksdalsbadet för att titta på när min kompis Nina simtävlar! Det ska bli kul, hon är så himla duktig. :)
Annars ska jag inte göra något direkt... Äta mat, yaay. :D
 
Ninas marsvin Hasselnöt! Så himla söt ju!♥

unexpected

Blev ingen gitarr-sak för mig idag. :( De hade tydligen bytt lokal utan att berätta för min lärare så jag och några till bara stod där...
 
Men det blev bra ändå! Åkte till Solna C och köpte lite grejer som jag behövde och nu är Winta här. Vi spelar elgitarr, har bakat chokladbollar och skrivit en låt till Sana. Sana kommer bli sur. Domedagen är här... xD
Men ikväll blir det Eurovision song contest iaf! (ifall de inte byter någonting så Petra Mede får be Zlatan sjunga istället, haha)
 
Ses!
 
 

Esc

Hejhej!!
 
Idag ska jag på typ en "gitarr-lägerdag". Vi ska träffas massa gitarrister och lära oss några låtar sen ska vi spela tillsammans med en stor ensemble och därefter uppträda. :)
Efter det ska jag träffa Winta och baka eller något och sen ikväll kommer Sana också för vi ska kolla på Eurovision! Wiiiihiii. Däremot tycker jag inte att något bidrag så värst bra... Så jag hejar på Sverige i brist av bra bidrag. :D
 
Btw, lagade min drömfångare för några dagar sedan!! :)

tgif

Hallåå!!
 
Konserten igår gick bra! Fast jag totalt gjorde bort mig, har lyssnat på inspelningen när jag sjöng solo... HEMSKT. Jag blev nervös och var stressad och då blir det inte så bra... Synd. :/ Men alla andra var så himla duktiga!! :)
Idag har jag varit i skolan, sen åkte jag till en psykolog och sen hem. ♥ Idag kommer några av pappas kompisar hit på middag så det blir väl kul. (om det blir tråkigt låser jag in mig på mitt rum och tittar på Glee...:D)
 
Vad ska ni göra idag och i helgen?♥
 
Har ni hört Blaine i Glee´s version av Firework - Katy Perry? Så bra! (bild från nyår hehehe)

KONSERT

Tidsinställt inlägg
 

Heej!
 
Som ni redan vet har jag och min klass konsert idag! Vi kommer bara att ha en vanlig lektion sen har vi musik resten av dagen för att träna in allting. :) Bra dag ju! 
Sen börjar själva konserten 18.30, härmed bjuder jag ALLA till konserten! ...fast ni får betala själva.... xD
 

Keso

Hejhej!!
 
Idag har jag varit i skolan, köpt keso och träffat Winta och Sana. :) Haha...
Jag och Winta åkte till Solna C för att köpa lite grejer, jag skulle köpa kläder till konserten som är imorgon! Jag och min klass ska ha konsert på min skola, temat är genom pop- och rockhistorien. Det blir kul!:)
 
Godnatt kompisar ♥

fly away

Hej!!
 
Idag har jag bara varit i skolan och så, inget speciellt. :) 
Ikväll ska jag bara göra läxor och sånt, så himla tråkigt inlägg haha...
 
Bild från Flygvapenmuséet i Linköping...

Kaaaos

Hellooo!!
 
Idag är en kaos-dag för mig. Jag kunde inte somna inatt så jag sov endast 2-3 timmar. Vilket är alldeles för lite för mig... Så min skoldag var seg, höll på att somna hela tiden, min bihåleinflammation var värre än vanligt och jag mådde illa. 
När jag kom hem åkte jag och pappa direkt till Plantagen för att köpa blommor till hela huset typ, haha. Så när jag kom hem planterade jag blommor och sånt. :) När jag var klar med det hjälpte jag till att montera sönder hela köket, eller ja, alla saker som står på golvet, eftersom vi ska lägga nytt golv där. Så diskmaskinen står i hallen, köksbordet står i vardagsrummet osv... KAAOOOOS.
 
Gammal bild från när jag var hos Nina i början av april. :)

Hallooo

Hejhej!!
 
Uppenbarligen blev det en lång tråkig bloggpaus. :( Jag har haft massa tråkigheter att tänka på så jag har inte riktigt haft någon lust att skriva här. Men tack alla läsisar som har stannat kvar!! ♥
Under långhelgen åkte jag och pappa till Linköping. Vi har träffat massa släktingar och ätit hela tiden känns det som haha. Idag kom vi hem relativt tidigt så jag åkte och bytte ett par byxor och fotade lite i Kungsträdgården. :) Sen åkte jag hem och åt glass med min enda vän, Doris. Doris är förövrigt en katt. #Mobbat Haha, nej men... 
Så imorgon är det skoldag igen då... :/