Heart Chat Bubble

Hihi hoho haha

Hejhej!! :)
Idag var jag i skolan som vanligt och vid halv tolv var jag hos tandläkare, det var bara check och sånt. Aja, det var inget speciellt direkt... I skolan hade jag Spanska, (!) Svenska, NO, Musik och samhälle som var jättekul för vår lärare skulle lära sig namnen och det tog hela lektionen! Hihi, han var så himla rolig. :D Just nu sitter jag och har telefonmöte med Winta ;) nu la vi på för jag ska ringa linje 2 (Lellos hus :P ) !! Haha. Vi håller på att bestämma träningstid med bandet.
Ses om en stund!!

Längesen!!!

Hejhej!! :)
Nu har jag haft en bloggpaus på en vecka som ni kanske märkt... :P Jag kände att jag ville koncentrera mig på den nya skolan och schema, läxor och sen har jag funderat på hur jag ska klistra in i mitt "vardagsschema" att försöka träffa mina gamla kompisar också.. Det har  hänt väldigt mycket den här veckan! Jag hur hunnit skaffa en massa nya vänner, varit sjuk en dag, fyllt 12 år, haft tjejmiddag och idag träffade jag min sötnos Winta. ♥ Jag orkar inte skriva så mycket mer, jag vaknade halv sju idag och i skolan hade vi knappt en timmes rast sammanlagt, plus att det var fisk till lunch och då äter inte jag, vi slutade kl: 15.10... Guuud, vad långa dagar jag har!!! -.-* Aja, går inget att göra åt..
Men jag måste skära ner på inläggen mot vad det var förut men iaf ett-två inlägg om dagen. :)
Ses!!

Första dagen

Hejhej!!
Om 35 minuter har jag upprop på Vasa Real, klass 6M. Det känns både kul och sorgligt, kul eftersom det är musikklass och att träffa nya kompisar och sorgligt eftersom jag gick på Granbackskolan i sju år och mitt dagis var två meter därifrån, så jag kände mig "hemma" och väldigt trygg. Fast nu skulle jag ha börjat Tallbackaskolan eftersom Granback bara har upp till femman. Men vi får se hur det går på Vasa Real, om jag inte trivs eller något så blir det Tallbacka. :) Isf börjar jag med Winta, Sana, Sofia, Ebba, Alexander, Isak och Teo. Dem brukade jag vara med mycket på Granbacka.
Nu måste jag gå!!

Solna centrum med Winta på vår årsdag <3

Hejhej!! Idag ska jag och Winta till Solna C och kolla i affärer och så. :) Det är ju faktist vår årsdag idag! Altså det är veckan mellan våra födelsedagar, haha. Sedan kommer nog min mamma och vi ska handla en del kläder. :D Nej, men altså jag har fått 5000:- att handla kläder för från min moster! Hon är så himla snäll! :) Nu ska jag göra lite mat och göra mig iordning. SesSen!!

Heej på dej!! Är du trött? Känns som om mina armar har dött :P

Hejhej!! :)
Jätteledsen för att jag inte bloggade igår men jag var så otroligt trött! Igår var det två konserter på två olika ålderdomshem, hehe, det var faktist ganska nice! :) Sedan efter att ha burit notställ, gitarr, noter, capitasto och en stol på samma gång så höll jag på att ramla pga av en pall som stod i vägen så jag tappade noterna, capitastot och notstället. ...Och alla pensionärer tittade på med arga blickar. ;) Haha, men det är sant förutom det där med arga blickar... Hihi. Sedan gick jag till Solna centrum från Kulturskolan med gitarren i handen och där fick jag vänta på mamma i typ en halvtimme!! Jag var inne i en massa olika affärer (med gitarren) och då välte jag såklart en maaaaassa grejer. xD Haha.
Idag var det bara en stor konsert och den gick faktist väldigt bra. Det var till och med en massa tanter som kom och tackade för att vi hade spelat och så. :) Man blir ju väldigt glad då. ;) Sedan fick jag gå till Solna centrum från ett ålderdomshem som heter Hallen och jag hittade knappt, hehe.. Men tillslut kom jag fram och träffade pappa och vi åt på McDonalds och sedan åkte vi hem. Nu ska jag kolla på teve och vila mina armar. ;)
Ses!!

Helt slut

Hejhej!! :)
Idag vaknade jag klockan åtta, eller jag blev snarare väckt åtta, haha. Jag och Sana gjorde oss iordning och sedan kom min pappa och hämtade oss, vi åkte och köpte matsäck till mig och jag blev lämnad på kulturskolan, pappa körde hem Sana. Klockan tio började gitarrkursen, vi gick igenom alla låtar, och jag som inte har spelat gitarr på hela sommaren... Men det gick väl hyfsat, vi hade nio låtar att gå igenom så med den tiden så blev det bra. :) Pappa kom och hämtade mig klockan tre och vi åkte och handlade mat och sedan hem.
Jag hinner inte skriva mer just nu eftersom jag har nio låtar att träna på... ;)

Min söta väska

Hejhej!! :) Iförrigår var jag och mamma på stan en stund och då köpte jag en underbar väska från Indiska. ;) Bild kommer här!!


Med en rosett, ofc!! Haha, men det var kanske inte den snyggaste men jag tycker den var otroligt söt!!
Dessutom kostade den bara 40:-!! Jag köpte den på Indiska, förresten. :)
Vi ses!!


Skor!!


 Från: DinSko
 129:- :O Billigaste jue!!


Fina kläder :)

Hejhej!! Här kommer lite kläder som jag tycker är jättefina. :)


Måste ha!!                                                                         Söt!!
Bik Bok, 99:-                                                                     Bik Bok, 99:-

  
Båda två är jättefina!! Jag ska kanske köpa dem idag!
Gina Tricot, 99:-                                                                            Gina Tricot, 99:-


 Gubbyxor som jag kallar det, hihi. :) Jag vill ha sådana fast svarta. :)
 Bik Bok, 299:-


Doris = Bloggproffs?


 Doris ligger på datorn för att skydda den mot... Mig? Haha, han kanske ska ta över bloggen eftersom han inte låter mig logga in... Haha. :P


Dagens outfits

Hejhej!! :) Nu kom Sana alldeles nyss, vi har pratat och kollat på gamla videor som vi tog i våras.  :P Hihi. Här kommer dagens outfits!


Haha.


Hemma

Hejhej!! :)
Nu är jag hemma igen! Hihi, efter doktorn gick jag och pappa i några affärer och jag köpte ett nytt spel på Game!! Jag har tyvärr inte tagit kort och jag glömde den i bilen så jag får lägga upp kort från google. :/

Just Dance 2 Extra Songs Just Dance 2 Extra Songs (EUR) (PAL)
 Tjooohoo!! Just dance 2 Extra songs!!
 Från: Game
299:- :O


Vaken! :O

Hejhej! Nu har jag faktist varit vaken i en och en halvtimme, första gången det här sommarlovet.... Haha. Nu ska jag till doktorn pga en privat anledning. Sedan ska jag hem igen och fixa några tidsinställda så att ni kan läsa när jag är hos mamma. Och imorgon blir det gitarrläger, jag vet inte om jag orkar... Jag har ju faktist inte spelat gitarr under sommaren. Så vi får se vilket bra fiasko det blir sen... Hejdå!!

Min trogna läsare :)


Sana 1: Tack!! Hihi.
Sana 2: Haha, bästa dagen!!
Sana 3: Som sagt, bästa dagen imorgon!
Sana 4: Vi får se vilken jag väljer, men tack ändå!!

Min fina Sana. ♥

Dem här spelen ska jag och Sana spela imorgon

Här kommer alla spel som jag och Sana ska nörda framför imorgon. :P

♥1: Super Mario Bros Wii
 

 ♥2: Mario & Sonic at the Olympic Winter Game


♥3: Super Smash Bros Brawl


 ♥4: Mario Kart Wii


♥5: Super Paper Mario


♥6: Super Mario Galaxy 2


Haha, jättemånga!! :P


Dagens outfit :)


Jag vet, röda ögon. :( Men det är iaf en ny rosett!!! Det här blir min andra rutiga, hihi.
Orange tröja: Monki, 150:-
Väska: Indiska, 40:- Rosett: Monki, 20:-
Svarta byxor(som ni inte kan se ;) ) Lindex, 149:-


Vilken ska jag välja?

Hejhej!! Precis där jag bor (hos mamma) finns det en affär som säljer jättefina iPhone-skal för 80 kronor!! Lycklig!! Haha. Det finns tre stycken som jag tycker är jättefina men jag kan inte bestämma mig... Vilken tycker ni att jag ska köpa?  Kommentera jättegärna!! Här kommer bilder på hur dem ser ut ungefär.





 iPhone4 skal - Moshi rosa


Dagen och lite annat

Hejhej alla fina läsare!!
Jag är jätteledsen för att jag inte bloggade igår, men jag kunde helt enkelt inte eftersom jag var hemma hos mamma. :/ Menmen...
Idag har jag och pappa varit i Solna centrum, vi gjorde inget speciellt, åt bara mat typ. Vi skulle ha köpt displayskydd till våra iPhones och be dem i 3-butiken lägga på dem eftersom jag och pappa är urusla på sådant. Men dem hade slut på displayskydd och dem får in nya på fredag! Irriterande. Men vad kan jag göra? ;)
Sedan åkte vi in till stan igen och pappa pratade med några kompisar i 40 minuter typ medan jag väntade i bilen, kul. Haha. :P
Imorgon ska Sana sova över hos min mamma om allt går som det är tänkt. Det ska bli jättekul! Vi kommer att spela wii, prata (jättemycket^^) och såklart kela med mina fina grisar/katter. Fast Doris börjar bli helt väck, idag när jag vaknade så satt han vid datorn och spela poker. :P Haha, nä, men han låg på datorn och sov, den klumpen. :D Hihi, jag tog kort och dem kommer om en stund. :)
Vi ses!!

Grattis världens finaste tjej

Hejhej!! Idag har jag levererat några presenter till min bästa vän Winta eftersom det är hennes födelsedag!! Grattis Winta!!!!! Sedan åkte jag, pappa och pappas kompis Patrik ut till tensta och han köpte ett smycke till sin flickvän. Sedan körde pappa mig till mamma och vi gick till stan och jag fick en jättesöt väska av mamma från Indiska. Sedan gick vi till ett H&M och jag köpte strumpor. Sedan gick vi runt lite och tillslut kom vi till Monki, där köpte jag en stor, tunn, orange tröja och en stor beige rosett. ;) Sedan gick vi hem och åt mat och jag har kollat på en Veronia Maggio-konsert på teve. Nu ska jag och mamma kolla på The black swan. :) Ses!!

Hallon och jordgubbar

Jaa, det är livet det!! Haha, jag och pappa åt det med glass alldeles nyss. Mums! Innan det var jag och köpte lite fina saker och pappa var hos tandläkaren och sedan åt vi mat på Jolo. Jag kan tyvärr inte avslöja vad det var för grejer förren imorgon... ;)
Just nu kollar jag och pappa på någon gammal film med Clint Eastwood, den är jättebra faktist! :) Jag sitter även vid pappas dator eftersom jag inte orkade sätta på min...  Här kommer lite gamla bilder. :D

Jag när jag dansade balett och var kanske fem år?! Vad söta alla var. :)
När jag var liten, mamma skulle göra en hemsida för sina elever (hon var datalärare då) så hon gjorde en om mig! :) Haha, den var ganska simpel, men jag tror inte att hon la upp den på internet utan hon har den bara som ett dokument.
Jag hittar inte så många fler, dem flesta korten från när jag var liten har vi som vanliga kort...

Världens finaste servis


Hihi, det är ju servisen från Skönheten och Odjuret!! :)


Utmaning!!

Gå in på google bilder och googla på detta:
1. Ditt namn
2. Ditt efternamn
3. Namn på gatan du bor på
4. Din ålder
5. Färg på tröjan du har på dig
Så här blev det för mig:

Linnéa

Okej, det är inte så konstigt, det finns ju en blomma som heter Linnéa...

Peterson

Okeej...!!

Johan Enbergs väg
That´s weird?
11
Jag lovar den kommer upp!!
Blå och vit
Det har ju med saken och göra :P

Dagens outfit

¨
Haha. :P
Tröja: H&M
Byxor: (Nya) Lindex


Heej

Nu har jag precis fixat Sanas header och klistrat in den på hennes blogg . Klicka på ordet blogg för att komma till hennes. :P
Föresten så har jag fixat några tidsinställda inlägg medan jag är hos mamma. :)

Dagen

Hejhej! :)
Igår kom jag inte hem förrän vid halv ett typ, haha. Sedan sov jag direkt när jag kom hem. ;)
Idag ska jag och pappa gå till Solna centrum och fixa display-skydd till min mobil och sedan ska jag till mamma. Jag har ingen aning om vad jag och mamma skak göra... ;p Så vi får se helt enkelt.
Aja, nu ska jag fixa mig lite och sedan ska vi nog gå.
Ses!!

Sitter och äter chips...

samtidigt som jag kollar på biljardtävlingen!! Hihi, det är ganska roligt faktist. Vi ses!!

Just nu

Hejhej!!
Just nu sitter jag inne på biljarden i Norrtälje. Vi har precis varit och ätit mat och nu har jag bara varit inne på datorn en stund.  Inget speciellt altså. :P
Jag har inget mer att säga, men jag ska se om jag har någon kul bild jag kan lägga upp... :D

Katt-donuts


Hej, apropå inlägget igår med donut-maskinen så tänkte jag lägga in några katt-donuts idag hihi, söta!!


Är i Norrtälje

Hejhej!! :)
Just nu är jag och pappa i Norrtälje, vi kom hit för kanske fem minuter sedan, haha. Jag vaknade ungefär klockan nio och vi åkte vid halv elva till Solna centrum och där fick jag mina byxor och mina skor som jag ju glömde igår... :) Sedan åkte vi som sagt till Norrtälje. Just nu sitter pappa och pappas kompis Kurt och pratar och jag sitter vid datorn. Jag vet inte riktigt vad det blir och göra men vi ska iallafall fira Caroline eftersom hon vann Womens 10-ball Open!! (Altså hon kom på försra plats i en biljardtävling med tävlande från Norden och andra delar av Europa) Sedan är det första vecko-tävlingen nu efter lovet som ju är slut för dem flesta vuxna nu. Annars ska vi nog gå och äta mat... Det är så mycket jag vet. ;) 
Vi ses om en liten stund!!

Godnatt!!


Pancakes & Donuts

Här kommer en liten grej som vore jättebra när man ska göra...

 
Donuts!! Gud vad bra och rolig sak, haha. Den får ett stot plus av mig eftersom den är ganska söt också. ;) ^^

Nu har jag precis ätit pankakor och ska efter 2½ men gå och lägga mig och läsa.


Hemma igen :)

Hejhej, nu är jag hemma!! Jag och pappa handlade ett par svarta joggingbyxor till mig och ett par fejk-Converse, eller vad man ska säga... Sedan åt vi en stressad middag på Thai-wok i Solna Centrum så stressad att jag glömde mina byxor och skorna som vi hade köpt. :( Väldigt klantigt altså!! Men imorgon ska vi åka dit och se ifall restaurangen har tagit in dem, hoppas ingen har stulit (njaa, eller tagit blir det ju) dem. *Dumt!* Aja, vi ses om en liten stund!!

Nu

...blir det shopping på Kappahl, haha. Mot Solna centrum!!


Hiss & Diss


Rosetter ;)

Uppsatt hår & utsläppt ( ^_^ )

Ljus

Foki

iPhone skal som är rosa :D



Att ha blommor i håret

Lampor :P

Kissie

iPhone skal som är gröna :D



Håller du inte med mig eller är det något annat du vill hissa eller dissa? Kommentera!!


Dagens frisyr :)

Hejhej, nu ska jag och pappa snart ut till Solna centrum i regnet och åskan. ;) Men först slänger jag in en bild på dagens frisyr. :D


Ni fattar väl att jag tänker ta bort det här innan jag går ut? :P Driv, på högsta nivå!!


Frukt instrument

Hejhej!! :) Här kommer två söta instrument som jag hittade på nätet.


En äpple-banjo!! Haha. :D


Och en "fruktsallad-xylophone"!! Haha, vad söta. :)


Godnatt mina fina läsare!!

Imorgon är det en ny dag och då ses vi igen. :) Kvällen har ägnats åt att fixa Sanas blogg om ni vill se resultatet så är det bara att klicka här. ;) Jag har fixat helt ny design med ny bakgrund och en facebook-grej, bloglovin´-grej och en klocka samt en bild-länk till en Zelda-sida som hon gillar. :) Med andra ord har jag haft fullt upp!! :D Vi ses imorgon!!


Önskelista

Hejhej, här kommer lite grejer jag önskar mig just nu. :)

    
Klistermärke till home-knappen på iPhone!! :) Vill verkligen ha. :D
28:-





 
En iPhone-väska-fodral? Hihi, urcoolt ju!! :)
176:-


Så att jag kan sätta fast mina gamla mobilsmycken!!
20:-
 


Jag och Sana


Jag ser helt sjuk ut :(  :P

 
 Bettan? :D


Jag har ingen aning om vad som hände med mina ögon där? ;) Guuh, vad läskiga!! :O

 Vi var jätteseriösa.


Sana plågar mig!!

Tjena Lena! (Och alla ni som inte heter Lena :P )
Sana kom för ungefär en timme sedan, vi gick och köpte pizza och läsk hehe, och nu har vi precis ätit klart. :) Just nu plågar Sana mig med dålig musik, t.ex intro-musiken till ett Zelda-spel och annan dålig musik från spel och sådant... :mad: :P Haha. Hjälp!!
Det är allt jag har att säga för tillfället, ses om en stund!

Right now


Jag just nu. :)
 Och nu plingar det på dörren!! Måste vara Sana. ;) ♥


Sana om en stund

Hejhej!! :)
Idag har jag och pappa gjort typ ingenting, hehe. Vi var och åt lunch på Max och postade ett brev och sedan skjutsade pappa mig hem igen. Just nu är jag som sagt hemma, pappa och kanske mamma är och spelar biljard, eller ja, tävlingen börjar klockan 18 tror jag. Om en stund kommer Sana och gör mig sällskap, nu var det ju ett tag sedan jag träffade henne, typ två veckor, och jag har fortfarande kvar hennes Michael Jackson väska här!! Hihi. :P




HAHA!! Sana i fyran när hon var som mest besatt av Michael Jackson!! :P ♥


Dagens outfit


 Asså mitt hår är uppsatt, jag har lite längre om man säger så. :P

Kofta: Cubus
T-shirt: Gina Tricot
Byxor: Cubus


Thea!!

Hejhej, här kommer några bilder från Linköping. :)


Ligger hon jättekonstigt eller? Hon pressar ihop huvudet. :P


Närbild ;)


Där ser hon ju pytteliten ut. Åh, vad söt!! ♥


Min kusin Sofias katt Sessan.


Lite irriterad på papparazzin. :P

 Ses senare!!


Godmorgon :P

Hejhej!! :)
Nu har jag varit vaken en stund och ätit frukost klätt på mig kollat på teve, suttit vid datorn och blablabla. ;) Idag ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lugnt tror jag.^^ Men ikväll kanske Sana kommer hem till mig och sover över, men vi får väl se. :) Det vore iaf, jätteroligt!!


Jag just nu - Ful i uppsatt :P


Omg vad ful jag är i tofs!! Eller vad tycker ni? :)

Haha



Till "Mr Ramin": Lilla, lilla Ramin. :P Jag är inte alls bortrest!! Hihi, nu är jag faktist hemma, men du får blogga ändå, om du vill. :)

Shoooo bloggeri med Raaaaaaaamin

Nämmen tjenare, som sakt är linnea bortrest och då gästbloggar mr. ramin :)
sooft hade fotbollsträning idag  klockan 6 har det imorn också samma tid sedan på onsdag blire lite Svensk Hiphop Legend ska nämligen till kista med en kompis vi ska rapa o sånt måste vakan halv 9 för den börjar 10 måste fixa mig sen så håller på det på till fredag. nu ska jag bara tare lugnt sååå ses imorn, ska forsätta lyssna på lil wayne nu. spotta ut spotify :)


Hejhej

Nu har jag och pappa precis kommit hem från Linköping och Thea. :/ Nu är jag hungrig, haha. :P Måste äta!! Om en stund ska Ramin gästblogga, eftersom jag skickade lösen och sånt till fel person när jag var i London... Jaja, ses sen!! :)

Heeej...

Ledsen att jag inte bloggade igår men jag hade ingen lust, haha. Igår gjorde vi inget speciellt, jag och pappa kollade på när våran svenska Caroline Roos vann 10-ball open i Finland! Grattis Carro ifall du läser detta. :) Sen åkte jag, pappa, Thea och min faster Britt till någon fotbollsplan och kastade boll med Thea. :P Haha, det var jättekul! Idag har vi inte gjort något direkt, bara slappat eftersom det varit så tråkgt väder. (Regn och molnigt) Vi hade tänkt att vi kanske ska spela minigolf om det slutar regna... Men vi får se. ;)
Hejdå!!

Bilder från London del 2

Hej, här kommer resten av bilderna från London det är inte så många kvar, bara sju stycken tror jag...

 
Haha, asså det var en leksaksaffär och ett café som såg ut som en djungel... :P


Samma affär/café




Jag och mamma åt mat på ett varuhus som heter Selfridges, mums!


Big Ben at night. :P


Haha, bästa affären i hela världen!! :D


Favoritrestaurangen!! Det är en koreansk restaurang som heter Myung Ga det är helt ljuvlig mat där!! Jag och mamma var där två gånger. ;)


Vad ofta man är hemma?

Hejhej!! :) Just nu är jag i Linköping!! Vi åkte kanske vid tolv och kom hit vid två ungefär sen gick vi runt lite och köpte en del kläder på Cubus. Bland annat köpte jag ett par rosa jeans-leggings och två tröjor. Pappa köpte en del grejer han med. ;) Annars så har vi väl inte gjort något speciellt, varit med Thea och fikat och så. Ikväll ska jag och pappa äta med min farbror Lasse och hans fru Madde. (Lars och Madeleine) Vi ska äta spanskt tror jag... Men jag vet inte riktigt så jag får se, haha. :D Just nu är pappa och slänger soporna, jag sitter här och bloggar och Thea ligger jättesött i sin korg. ♥ Jag slänger in resten av bilderna från London i nästa inlägg. :)

Hahaha

Om man översätter min blogg till litauiska (på den där knappen altså) då står det i min presentation såhär:
Ei, kas smagu, kad jūs radote mus! Mano vardas Linnéa, bet paragino Lenné, Lennich, Lenny ir Lol, be kita ko, haha. Aš turiu dvi kates, kad aš myliu labiau nei kas kitas pasaulyje, vardas Randy ir Doris. ♥ ♥ Šiame dienoraštyje aš rašau apie savo kasdieniame gyvenime, mano mintys ir mano gyvenime. Tikimės, kad Jūs sugrįžti! Sekite mane bloglovin "!
Jag har gjort med fet stil det ni ska läsa.... Asså, jag har tydligen på litauiska två katter som heter Randy och Doris? Hahahaha, helt fel, haha. :P

Bilder från London :)

Hej, här kommer lite bilder från resan. ;)


I Camden. :) Alla affärer och sådant hade utsmyckat sina hus med "3D-effekter", hihi.

 
I Camden, förresten så bodde Amy Winehouse i Camden när hon levde, allting är väldigt inspirerat av henne, eller så är det tvärtom. :P


Camden


Vi såg vaktparaden utanför Buckingham Palace. :)




Buckingham Palace


Piccadilly Cirkus


Big Ben, ganska bra bild faktist :)


Jag i China town. ...Mina shorts hade gått sönder lite det är därför skärpet hänger, hehe. :P


Jag och mamma såg musikalen Thriller! Den var asbra. ;)


Innan den hade börjat, fattar ni hur brant det va?!


En tårta som jag vill ha, mums!!


Tre tårtor till som ser väldigt goda ut haha. :D

Jag lägger upp fler bilder imorgon!!


Hemma!!

Hejhej!! :)
Nu är jag tillbaka i Stockholm! Eller det har jag varit i typ 20 timmar men ändå. :P Jag orkar verkligen inte skriva om allt jag har gjort i London men sammanfattat så var det kul, haha. :) Imorgon åker jag till Linköping med pappa!! Ska vara hundvakt åt Thea igen men det är ju bara kul!! :D Jag kommer ta med mig datorn till Linköping så det är luuuugnt. ;)
Bilder från London kommer om en liten stund när jag har laddat upp dem!

Kan inte sova, hehe

Hej!! :) Just nu ligger jag i sängen och försöker sova... Haha. Jag är ledsen att jag inte har bloggat men jag har helt enkelt inte hunnit. :P Aja, jag har shoppat jättemycket och vi har haft jättetrevligt!! Jag skriver mer imorgon på planet. ...Jag tror det är fri surf på planet, (det var det när vi åkte hit) det gillas hihi!!! :) Ses <3