Heart Chat Bubble

Spårlöst försvunnen

Hejhej!!
 
Jag har tydligen haft en bloggpaus på två veckor ser jag. Mina inlägg har tydligen inte blivit upplagda. :( Sämst. Men jag tror att jag har hittat problemet så nu ska det fungera! 
Dä va däh däh.
 
Idag var jag på bio med Johanna! Vi såg Oz: The great and powerful. (Vi hade studiedag idag, annars vore det lite märkligt...) Den var sjuuukt bra! Jag älskar sådana filmer, alltså typ fantasy, lite krig, magi och fin natur. Så den passade perfekt. ♥ När jag kom hem, vid fyra ungefär avslutade jag SO-uppgifterna. :) Fett glad att jag blev klar så tidigt! Har ändå skrivit 6st sidor... Nu kan jag plugga till spanska-provet heeeela tisdagen. (har inte läst texterna ens, blev helt konstigt eftersom jag var ledig idag...)
 
Bara lite frukostbilder såhär på kvällskröken. Jag vet, jag är bra på tillfällen. (ehehe...)
 
 
Förresten: Om det skulle strula med blogg.se så kan ni ju följa mig på Instagram! Där heter jag @linnea1999 ♥ Nu ska jag fixa lite te och kolla på The Simpson´s. :)

Smoothie

Hejhej!!
 
Idag ska jag och mamma göra något, hon har ännu inte sagt vad. Hemlis. Störande. Hatar hemligheter ju. Men det blir säkert något bra. Jag måste iaf hem ganska tidigt för att göra läxor. Skola imorgon. :(
Jag gick upp tidigare än mamma imorse och gjorde en smoothieeee. 
Det är typ SOMMAR idag! *happy face* *happy face* Nej, men så är det typ..
 

Melodifestivalen tjoho

Hejhej!!'
 
Idag har jag inte gjort något speciellt, gått runt lite med mamma...
Men snart är det Mello iaf, himla kul. ♥ Hoppas Behrang Miri och Martin Rolinski vinner...
 
Kan det inte bara bli sommar? Så slipper alla klaga på vintern...

Fredag

Hejhej!!
 
Idag har jag inte gjort något direkt. Vaknade, åkte till en grej med pappa, åkte hem, gjorde läxor, såg på How I met your mother i två timmar, duschade... Massa tråk fast ändå kul haha.  Nu ska jag kolla på en film med mamma, hoppas den är bra. Katterna har varit så himla glada nu när jag har varit här, de går runt och jamar hela tiden, på det där glada sättet alltså. Ska även, om jag orkar, göra lite mer SO. Kul dag, inte haha.
 
Finaste Tuva ♥ (Bild från i tisdags)